Centrum

Engelbrektsgatan 6

Område
Centrum
Adress
Engelbrektsgatan 6
Antal rum
2 Rum & kök
Hyra/mån
10,483:-
Tillgänglig
2024-10-01
Kvm
66,5

Beskrivning

Charmig lägenhet en halvtrappa upp. Med ek fiskbensparkett golv och öppenplanlösning. Kakel och klinkers i badrummet med golvvärme. Fiber finns i fastigheten.

Om fastigheten

Fastighet som ligger i centrala Västerås, innanför cityringen med äldre charm. En del av lägenheterna har kakelugn. Parkeringar finns att hyra.

Om området

I centrum bor våra hyresgäster mitt i hjärtat av Västerås med närhet till butiker, caféer, restauranger och vackra parkområden. Här mixas hus i gammeldags stil med högt i tak och kakelugnar med nybyggda hus i moderna utföranden. Med närhet till Mälaren och lummiga grönområden erbjuds ett rikt friluftsliv även i citykärnan.

Kommunikationer

Majoriteten av Västerås lokalbussar passerar Västerås centrum. Vid centralstationen knyts busslinjerna samman och härifrån går även direkttåg till städer som Stockholm, Örebro, Eskilstuna m.m.

Bilder

Karta

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att hyra en lägenhet av oss så kan du göra en intresseanmälan här. Vi kommer då att kontakta dig när en passande lägenhet finns ledig. Vi tar inte emot anmälningar per telefon.

Din anmälan är aktuell i 6 månader, sedan bör du aktualisera den för att behålla din plats i kön. Det gör du bäst genom att göra en ny anmälan. Du får själv bevaka de 6 månaderna. Vi är även tacksamma om du skickar oss ett mail om du vill lämna din köplats.