Om oss

Om Mälarblocket

Mälarblocket AB är ett väletablerat privat bostadsbolag i Västerås som har varit verksamt i över 30 år. Vi erbjuder hyreslägenheter på några av Västerås mest attraktiva områden. Lägenheterna finns i storleken 1-4 rum och kök, några med braskamin och många med härlig balkong. Till en del av lägenheterna finns möjlighet att utnyttja innergårdar och grillplatser. Vi har privatägda, centralt belägna, lägenheter att hyra till marknadsmässigt pris. Våra lägenheter finns på eftertraktade områden.

Våra fastigheter finns på följande områden

Hyr din lägenhet av oss!

Om du är intresserad av att hyra en lägenhet på något av ovanstående områden så kan du göra en intresseanmälan här. Vi kommer då att kontakta dig när en passande lägenhet finns ledig. Din anmälan är aktuell i 6 månader, sedan bör du aktualisera den för att behålla din plats i kön. Det gör du bäst genom att göra en ny anmälan eller skicka oss ett mail. Om du söker samma typ av objekt räcker det att du i mailet anger ditt personnummer. Du får själv bevaka de 6 månaderna. Vi är även tacksamma om du skickar oss ett mail om du vill lämna din köplats.

Hyr din lägenhet av oss

Letar du ledig lägenhet i Västerås? Vi erbjuder hyreslägenheter i varierande storlekar på flera eftertraktade områden i staden. Är det dags att flytta hemifrån eller behöver du kanske en större eller mindre lägenhet? Alla våra hyresrätter förmedlas via vår intresseanmälan. Intresseanmälan görs kostnadsfritt via webbformuläret och är giltig i 6 månader.