Våra fastigheter

Centrum

Bondegatan 8 A-B

Centrum

Vallingatan 3 A-B

Centrum

Vallingatan 4 A-B

Centrum

Vallingatan 5 A-B

Centrum

Västra Utanbygatan 20

Centrum

Brahegatan 7 A-B

Centrum

Vasagatan 40 (Studentboende)

Centrum

Engelbrektsgatan 6 / Västra Utanbygatan 17

Centrum

Engelbrektsplan 2 / Domkyrkoesplanaden 10

Blåsbo

Föreningsgatan 26-32

Blåsbo

Langenbergsgatan 3 A-B

Dingtuna

Torggatan 26-68

Karlsdal

Nygårdsgatan 7-11 A-B

Ormberget

Götgatan 17 A-B

Centrum

Vasagatan 38 A-B

Stohagen

Stohagsvägen 35 A-B

Västermalm

Norra Floragatan 22

Västermalm

Västermalmsgatan 8 A-B

Västermalm

Djäknebergsgatan 9 B

Västermalm

Djäknebergsgatan 13

Centrum

Tessingatan 8

Stadsträdgården

Köksträdgårdsgatan 3 & 5

Centrum

Rudbecksgatan 11A-B

Att hyra lägenhet i Västerås

I Mälarstaden Västerås finns något för alla. Staden präglas av sport, teknik, kultur och ett aktivt friluftsliv med Mälaren som närmsta granne. I citykärnan finns ett stort utbud av restauranger, barer och caféer och i utkanten av staden finns de stora handelsområdena Hälla och Erikslund. 

Västerås har en uppsjö av landmärken, sevärdheter och aktiviteter för stora som små. Björnö är ett populärt besöksmål bland västeråsarna under sommaren så väl som vintern med härliga löpspår, stränder och grönområden. På Rocklunda samlas idrottsintresserade i alla åldrar för att utöva och ta del av sportarrangemang av olika slag. 

I Västerås tar du dig smidigt runt med bil, buss och cykel. På sommaren är det populärt att ta Elbafärjan ut till Östra Holmen och under hösten är det många som ger sig ut till de kringliggande skogsområdena för att plocka bär och svamp.

Hos oss på Mälarblocket hittar du hyreslägenheter i flera av Västerås mest populära bostadsområden. Intresserad av att hyra en lägenhet i Västerås från oss på Mälarblocket? Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Hyr din lägenhet av oss

Om du är intresserad av att hyra en lägenhet av oss så vill vi att du gör en intresseanmälan. Vi kommer då att kontakta dig när en passande lägenhet finns ledig. Vi tar inte emot anmälningar per telefon.